Solresa till Valle Marina till medlemspris

Sol har ofta en god effekt på eksem, nu kan du med atopiskt eksem boka en solresa till Kanarieöarna till medlemspris. De europeiska riktlinjerna för atopiskt eksem understryker att sol har en god effekt för majoriteten av personer med atopiskt eksem. Således är sommarhalvåret en bra tid för många, medan vinterhalvåret är en utmaning med kyla och torr luft.

Visste du att som medlem i Atopikerna är du ju också medlem i Astma- och Allergiförbundet? Som medlem har du här en fantastisk förmån att besöka en hälsoanläggning på Gran Canaria till ett rabatterat pris – Valle Marina.

Valle Marina drivs av det norska Astma- och Allergiförbundet och är beläget på den södra spetsen av Gran Canaria där kustklimatet har ett microklimat som är fördelaktigt för personer med allergi och eksem. På vintern är klimatet på ön att jämföra med svensk sommar. Här finns möjligheter till diverse aktiviteter, närhet till badstränder och besök till närliggande orter. Läs mer om Valle Marina samt om hur du bokar via ditt medlemskap i Astma- och Allergiförbundet här.

Förbundet Unga Allergikers styrelse åkte under 2019 till Valle Marina, läs deras reseberättelse här.